Zatvori
                                                           Boravak u Nemačkoj ili u Austriji

Nemačku zovu "zemljom ideja". Austrija nosi naziv "prijatelj prirode". Mnogo je razloga zašto bi 
svako od nas rado proveo nedelju, dve, tri ili možda još duže u ovim fantastičnim evropskim zemljama.
Postoji više različitih programa i mogućnosti kraćeg ili dužeg boravka u Nemačkoj ili u Austriji.
Ukoliko želite da učite nemački u nekim od gradova Nemačke ili Austrije, da upoznate kulturu i tradicuju ovih naroda, da steknete nove prijatelje i obogatite svoj album lepim fotografijama, nađite vremena da navratite do škole DaF-PERFEKT, da nam iznesete svoje želje i ukažete poverenje, a mi ćemo rado sastaviti program boravka u Nemačkoj ili u Austriji u skladu sa Vašim novčanim mogućnostima i sa slobodnim vremenom kojim raspolažete.
Boravak u jednoj od pomenutih destinacija ne mora da bude skup. Predstavnici smo organizacija i škola iz Austrije i Nemačke, tako da ćete preko škole DaF-PERFEKT sebi omogućiti boravak, a da je povoljnije nego što pretpostavljate.
Sve što radimo radimo sa mnogo ljubavi i strpljenja, tako da smo pažljivo birali sa kojim organizacijama i školama želimo sarađivati. Polaznici naših kurseva i naši prijatelji su navikli na kvalitet naših usluga i na naš profesionalizam. Želimo tako da i ostane.
Paleta ponuda u vezi sa školama sa kojima sarađujemo će biti vremenom verovatno i bogatija. Za sada imamo uži izbor škola nemačkog u inostranstvu, jer insistiramo na tome da upoznamo način rada škole, kadar koji je angažovan, da upoznamo ljude gde biste Vi ili Vaše dete bili smešteni (stan, dom ili porodica).
Mi želimo da budete vrlo zadovoljni!
Vi nam samo prenesite svoje želje, a sve ostalo je na nama.
Što se tiče plaćanja, Vi odlučujete kako Vam je najjednostavnije. Možete se  nama obratiti za pomoć, a takođe možete da direktno platite organizaciji, odnosno školi u Nemačkoj ili u Austriji. U svakom slučaju je važeći jednio zvanični cenovnik škole, a dodatnih troškova nemate.