Novi trendovi u enterijeru: Budući da je kupatilo u modernim stanovima uglavnom male kvadrature, dekorateri su se pobrinuli da taj

Mešavina stilova, ukrasni lusteri, dekorisani zidovi, igra boja i oblika... Ovo vam verovatno nije prva asocijacija na kupatilo, ali aktuelni trendovi u enterijeru su od ove prostorije stvorili reprezentativni ambijent. Budući da je kupatilo u modernim stanovima uglavnom male kvadrature, dekorateri su se pobrinuli da taj "hendikep" nadoknade maštovitim i luksuznim uređenjem.

Kada je kupatilo u pitanju, apsolutni hit je mešavina stilova, kombinovanje različitih boja i pločica. Dominiraju tamne nijanse poput teget, tamnoljubičaste i crne, ali i bež, sedefasta ili boja slonovače. Ukrasi i detalji u orijentalnom stilu odlično se uklapaju i daju poseban šarm i toplinu modernim kupatilima, u kojima dominiraju svedeni oblici.

Za razliku od prethodnih sezona, nameštaj je u drugom planu, ali veoma elegantan. Toaletni stolovi od obojenog stakla ili od drveta i mermera, kao i super moderne kade i tuš kabine, više dolaze do izražaja uz LED rasvetu i odgovarajuću dekoraciju. Fotelja u modernom ili klasičnom stilu deluje šik u kupatilu, kao i vaza sa bambusima ili elegantni luster.