Dođite na KARNEVAL MASKI + POKLON KARTE!

Kao i prethodne godine organizator je agencija Go2 Travelling koja se bavi party putovanjima za mlade i organizacijom žurki i velikih eventa za mlade- proslave, mature i Halloween maskenbal. Predstavnik organizacije Karnevala maski za decu je Mina Aleksić- autor knjige „Dnevnik jedne ključaonice“, dramaturg dečijih, pozorišnih predstava i voditelj.Izabrali smo hotel Plazu zbog konfornosti prostora, ugođaja i celokupnog utiska. Prošle godine je održan prvi Karneval u klubu Fabrika i posetilo ga je preko 150 dece u dva termina. Hotel Crowne Plaza je jedan od najluksuznijih hotela u Beogradu. Poseduje 4 sale od kojih mala, bioskopska sala će biti opremeljena za dečiji maskenbal sa adekvatnim ozvucenjem, rasvetom i ukrasima kako bi se stekao utisak maskenbala- začarane sale. Sala prima do 200 ljudi.

Ideja karnevala:

Karneval maski za decu zamišljen je kao dvo časovna zabava za decu koja uključuje mini-program i animaciju.
Ove godine organizujemo maskenbal u dva termina sa razlikom što prvi termin od 10.30h će biti namenjen samo najmlađoj deci (od 1 do 7 godina) a termin od 14.30h školarcima do 14 godina.

Decu očekuje program koji sadrži :

*Slikarsku radionicu- oslikavanje bundeva i kolaž
*Mađioničar
* DJ -muzika za decu
* Animatorke u sklopu programa koje su sve vreme sa decom
*Grickalice i sokovi, voda
*Pano za fotografisanje
*Izbor za najbolju masku i poklon

*Radionica pravljenja i oslikavanja  kolačića u obliku šišmiša, bundeve i ostalih Halloween detalja. Radionicu će voditi Biljana Božović iz BB kolačića.

Kao i prošle godine i ove godine maskenbal podržava firma Stabillo, Bambi i Eventim.
Mala sala Hotela Crowne Plaza

Roditelji imaju gratis ulaz ukoliko žele da budu u sali sa decom, a mogu biti i u foajeu ispred sale. Roditelji će imati obezbeđen parking.
Cena karte je 1000 RSD i karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima eventima ili u agenciji Go2 Travelling, Strahinjića Bana 36.

Ove godine očekujemo posetu između 100 do 200 dece. Budite deo Karnevala maski!

POKLANJAMO!

Prvih 10 čitateljki koji se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com  (subject: Karneval maski) osvojiće karte za Karneval maski 04. novembra.