Butobu poslovni portal na Facebook-u

Lajkujte nasu stranicu i i pratite naše sadr┼żaje i na Facebook-u.
U mogu─çnosti smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu izrade profesionalnog, modernog i komercijalno isplativog web sajta. Sajtovi koje mi izradjujemo su funkcionalni, seo optimizovani, prilagodljivi svim rezolucijama ekrana. Dizajn i funcionalnost sajta prezentuje Vašu kompaniju i uliva poverenje posetilaca, budu─çih klijenata.
Poslednjih godina nije va┼żno imati samo sajt, vec je va┼żno da i da taj sajt stvori vecu vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeca na internetu. To zahteva izradu sajta gde se mora voditi racuna o svakom detalju. Mi smo firma specijalizovana za oblast interneta i marketinga, sajtova za sve vrste potreba i prate─çih servisa. Zastupnik smo jednog od najpose─çenijih poslovnih portala www.butobu.rs i pru┼żamo raznovrsne internet usluge koje obuhvataju kompletan nastup i prisustvo kompanije ili pojedinca na internetu. Projektujemo predlog projekta i kreiramo sadr┼żaje zahvaljuju─çi našem kompletnom timu specijalizovanom za svaki segment izrade jednog projekta. Pose─çenost naseg portala www.butobu.rs je velika (preko 2,000,000 klikova mesecno sa preko 400,000 indeksiranih stranica na internetu), nominovani smo u 5 najbolji web i biznis rešenja u organizaciji JISA.