Zatvori
 
NOVA ŠKOLSKA GODINA

Poštovani roditelji, u septembru počinjemo sa dečijim kursevima nemačkog jezika! 
Ukoliko želite da i Vaše dete postane učenik naše školice možete se prijaviti i zakazati sastanak.
Deca će biti raspoređena u grupama po uzrastu i znanju jezika.

Pozovite nas na 021/467-404 i saznajte sve dodatne informacije!
Rano usvajanje stranog jezika je širom sveta dobilo na značaju!
Sposobnost komunikacije na nemačkom jeziku i razumevanje nemačke
kulture je od neprocenjive vrednosti za Vaše dete i velika prednsot,
ali i neophodnost u današnjem društvu. Poklonite svom detetu nešto od čega će svakako profitirati.Poklonite mu mogućnost učenja nemačkog jezika u manjim i odabranim grupama vršnjaka!
 
 
Pažljivo i dugo smo radili na sastavljanju programa za naše najmlađe DaF-lere!
Program koji je prilagođen dečijem uzrastu, proveren je i od kompetentne komisije, jer je škola pre akreditacije prethodno morala da predoči svoj kompletan program, dakle i svoj program za mlađi uzrast. Tek nakon toga  je vrlo zadovoljna stručna komisija iz Austrije školi dodelila licencu i za KID-program. Našoj školi DaF-PERFEKT je to omogućilo da pored kurseva nemačkog za decu, organizuje i internacionalne ispite za nemački jezik za mlađe kandidate (ÖSD Österreichisches Sprachdiplom Deutsch KID 1, KID 2, ZDJ).
 
 
Vaše dete će kod nas učiti na prirodan način, jer se naš koncept bazira prvenstveno na učenju kroz igru i uz pomoć raznih interesantnih aktivnosti.
Naši profesori svoj posao rade sa mnogo ljubavi i stručnosti, te će Vaše dete sa sigurnošću zavoleti nemački jezik što je i najbitnije. Saznaće mnogo ne samo o nemačkom jeziku, već i o svakodnevici i kulturi svojih vršnjaka koji žive u
zemljama nemačkog govornog područja.