Zatvori
"Organizacija je u školi bila izvanredna kao i na─Źin rada. Nastavnici su bili neprikosnoveni i jako strpljivi. Za dva meseca rada i u─Źenja smo neo─Źekivano mnogo nau─Źili i propri─Źali. Bilo je ovo neverovatno iskustvo i jako korisno. Svi naši prijatelji koji su DaF-PERFEKT preporu─Źili su bili apsolutno u pravu! ┼Żelimo Vam sve najbolje!"
Michal i Ana
 
 
 
U─Źenici DaF-PERFEKT škole
 "Prvo bih ┼żeleo da pohvalim Vašu školu na izuzetnom  odnosu i radu, jer ovako osetno poboljšanje mog  znanja jezika, zaista nisam o─Źekivao! Od ponedeljka  kre─çem i na B1.2 ...., zahvaljujem Vam mnogo!" 
 Branislav K.
 
 
 
 
 
 
 

 "Uvek od srca preporu─Źujem školu DaF-PERFEKT zbog  njihovog profesionalnog pristupa i dobrog odabira  literature, sjajnih profesora, pozitivne i radne atmosfere.  Kao pravnik i student postdiplomskih studija u  intostranstvu, neophodan mi je visok nivo znanja nema─Źkog  jezika i vrlo sam zadovoljna napretkom koji sam ovde  postigla!"  Darija M. LG, Osmehuje se


U─Źim nema─Źki da bi jednog dana sebi mogla da obezbedim bolju budu─çnost. Ali  nema─Źki kao jezik predlo┼żili su mi moji roditelji. Idem u ovu školu od nivoa A1 i pre nego što sam krenula imala sam predrasude o jeziku, a i o Nemcima. Zahvaljuju─çi  profesorima koji su me podu─Źavali u ovoj školi moje mišljenje se promenilo!

Ivana Lazi─ç 


Zovem se Olivera Vorkapi─ç. nema─Źki u─Źim iz hobija. U ovoj školi mi se dopada što u toku ─Źasa ima puno konverzacije koja poboljšava u─Źenje jezika. Tako─Ĺe, mnogo je lakše zapamtiti I nau─Źiti nove  stvari uz razne prezentacije I igre.

Ja sam Nadica Sekuli─ç. Imam 17 godina. U─Źim  nema─Źki jer ┼żelim da studiram ekonomiju u Be─Źu. Izabrala sam ovu školu jer su veoma profesionalni. Rad u grupama je veoma zanimljiv,a naro─Źito sa našim mnogo dobrim nastavnicama koje su tu da nam ovo vreme provedeno u školi u─Źine zanimljivim I nezaboravnim.

Sve pohvale za DaF-PERFEKT.

Oduševljena sam ste─Źenim znanjem koje sam stekla u ovoj školi. Tako─Ĺe mi se svi─Ĺa što svi poštuju vreme dolazaka i što se izgubljeni ─Źasovi mogu nadoknaditi. Svi─Ĺa mi se i koncept nastave i što ima dosta ponavljanja pa se nau─Źeno ne mo┼że zaboraviti.

Sve najbolje za ─Źasove nema─Źkog. Svi─Ĺa mi se što se radi konverzacija i za veoma kratko vreme savlada mnogo toga. U─Źila sam nema─Źki ranije ali sam se tek sada pomo─çu ovih ─Źasova zainteresovala i pribli┼żen mi je jezik na mnogo bolji na─Źin nego do sada.

Škola je odli─Źna. Za kratko vreme dobili smo mnogo informacija I dobru podlogu za dalje u─Źenje nema─Źkog jezika. Mnogo se ve┼żba, što pisanje što konverzacija. Grupe su male, predava─Źi odli─Źni. Sve pohvale!