Zatvori

Kärcher - globalni ponu─Ĺa─Ź tehnike za ─Źiš─çenje

Porodi─Źno preduze─çe Kärcher danas va┼żi za širom sveta vode─çeg ponu─Ĺa─Źa efikasnih sistema za ─Źiš─çenje koji ─Źuvaju resurse. Kärcher se razlikuje zahvaljuju─çi vrhunskom u─Źinku, inovaciji i kvalitetu.

                                                                                 

                           

  Nagrade za dizajn i patenti

Kärcher ure─Ĺaji za ─Źiš─çenje ujedinjuju funkcionalnost, prilago─Ĺenost korisniku i optiku velikih zahteva. Inovacija i te┼żnja ka boljem rešenju odlikuju preduze─çe i uvek iznova ih dokumetuju patentima i odlikovanjima renomiranih institucija. Preko 1300 patenata i uzoraka za upotrebu potvr─Ĺuju pronalaza─Źki duh i inovativnu snagu preduze─ça.

Li─Źno istra┼żivanje i razvoj za rešenja u ─Źiš─çenju

Kärcher uvek stremi ka optimalnom rešenju za svaki zadatak u ─Źiš─çenju. Na taj na─Źin Kärcher razvija efikasne sisteme od ure─Ĺaja za ─Źiš─çenje, pribora i sredstava za ─Źiš─çenje, koji su perfektno prilago─Ĺeni jedni na druge. Kako bismo potrebe i ┼żelje naših klijenata ispunili na najbolji mogu─çi na─Źin u konstantnom smo dijalogu sa privatnim i profesionalnim korisnicima. Saznanja, koja smo iz toga dobili, konsekvetno uti─Źu na razvoj novih proizvoda. Na taj na─Źin se uveravamo da svaki novi razvoj ne ispunjava samo kompleksnije zadatke u ─Źiš─çenju nego istovremeno pojednostavljuje i olakšava, koliko je to mogu─çe, rad korisnicima.