Zatvori
MAŠINE ZA RIBANJE/ZA RIBANJE I USISAVANJE 


Za sjajne podove. Pomo─çu Kärcher mašina za ribanje i usisavanje Vaši podovi postaju higijenski ─Źisti i blistavi. Garantujemo Vam sjajne u─Źinke.Naši svestrani ure─Ĺaji i specijalisti obavljaju sve vrste zadataka u ─Źiš─çenju naro─Źito ekonomi─Źno i štede─çi vreme.


-Mašine za ribanje i usisavanje 
Tu sijaju ─Źak i fuge: Pomo─çu velikog 
potisnog pritiska mašine za ribanje 
─Źiste, skidaju slojeve i poliraju 
neravne i glatke podove ili šamponiraju tepihe.

-Mašine sa jednim diskom 
Svejedno da li se radi o tvrdim 
površinama ili tekstilnim podnim oblogama: 
Kod Kärcher-a ─çete garantovano prona─çi 
odgovaraju─çu mašinu sa jednim diskom. 
Mi izvodimo ure─Ĺaje za sve 
specijalne i višenamenske primene.

-Mašine za poliranje 
Ako ─Ĺonovi obu─çe ostavljaju tragove: 
Kärcher automati za poliranje brzo 
dovode podove do ponovnog sjaja. 
Zahvaljuju─çi pogonu na akumulatorsku 
bateriju primenjuju se i tokom velikog prometa.

-─îista─Źi stepenica/pokretnih stepenica 
Munjevitom brzinom blistavo ─Źisto: Kärcher ─Źista─Źi stepenica i pokretnih stepenica okretom ruke posti┼żu sjajne rezultate na pokretnim stepenicama i pokretnim trakama kao i na stepenicama i okapnicama za prozore.MAŠINE ZA ─îIŠ─ćENJE TEPIHA 

Kärcher ─Źista─Źi tepiha su robusni, velike snage i sa višestrukom primenom u efikasnom temeljnom ─Źiš─çenju i odr┼żavanju tepiha i uklanjanju mrlja sa tekstilnih površina. Sa odgovaraju─çim priborom i sa Kärcher ─Źista─Źima tepiha se do dubine vlakana ─Źiste i tapacirani nameštaj i sedišta automobila.
-Ure─Ĺaji za raspršnu ekstrakciju 
Podne obloge, tapacirani nameštaj, kancelarijske stolice, putni─Źka sedišta – jaki, prakti─Źni Kärcher ure─Ĺaji za raspršnu ekstrakciju ─Źiste sve tekstilne površine i rastvaraju i odstranjuju prljavštinu u jednom radnom koraku. Sa sna┼żnim usisnim turbinama za nedosti┼żno niske ostatke vlage.

-Automat za ─Źiš─çenje tepiha 
Kärcher mašine za ─Źiš─çenje tepiha omogu─çavaju ekonomi─Źno, površinski veliko i dubinsko temeljno ─Źiš─çenje tepiha.Pogodne su kako za konvencionalnu raspršnu ekstrakciju, tako i za nove postupke me─Ĺu─Źiš─çenja.
-Ventilator vazduha 
Kärcher ventilatori vazduha su efikasni i sna┼żni, a pritom veoma kompaktni i tihi. Brinu se za brzo sušenje nakon šteta prouzrokovanih vodom ili za brzu mogu─çnost ponovnog hodanja po tepisonima nakon ─Źiš─çenja. Sa drškom za nošenje i integrisanim namotavanjem kabla.
MAŠINE ZA METENJE I MAŠINE ZA METENJE I USISAVANJE 
Maksimalan u─Źinak pri ─Źiš─çenju – uvek i na svakom mestu Od ru─Źnih mašina za ─Źiš─çenje preko Walk-Behind i Ride-on mašina pa do naro─Źito sna┼żnih i robusnih industrijskih mašina za ─Źiš─çenje sa sedištem. Fino ─Źiš─çenje u svakom trenutku sa pouzdanom i inovativnom Kärcher-tehnologijom. I prilikom metenja unapred mislimo na Vas!
-Nasedne mašine za metenje i usisavanje 
Ekonomi─Źni, ─Źisti i efikasni na srednjim i velikim površinama: Zahvaljuju─çi svojoj raznovrsnosti Kärcher nasedne mašine za metenje i usisavanje ispunjavaju sve zahteve. Pri tome se stalno insistira na najnovijoj tehnologiji usmerenoj na korisnika kao i na jednostavnom rukovanju, pristupu i usluzi posebno velike vrednosti.

-Ru─Źne mašine za metenje/za metenje i usisavanje 
Za dvorišta, staze, radionice i hale. Za ku─çne majstore, zanatlije, ─Źista─Źe zgrada i industriju. Ru─Źne mašine za metenje i mašine za metenje i usisavanje su ergonomske i lake za rukovanje. Metu temeljno i uz malo prašine – ─Źak i u ─çoškovima. Ure─Ĺaji sa voznim pogonom su isplativi od 300 m².
KOMUNALNA TEHNIKA 
Rešenje za ─Źisto─çu na otvorenom prostoru. Kärcher komunalne mašine sa 26 KS do 84 KS nude suverene usluge za svaku namenu. A erfektnim rezultatima, robusnoš─çu dokazuju skoro bezgrani─Źne mogu─çnosti anga┼żovanja.
-Komunalne mašine za metenje 
Za konstantnu profesionalnu pripremu na velikim parkirnim površinama, izlo┼żbenim i industrijskim terenima. Usavršena i efikasna Kärcher tehnologija se brine za pouzdane rezultate.
-Komunalni nosa─Źi ure─Ĺaja 
Raznovrsne mogu─çnosti primene tokom cele godine.

-Usisiva─Ź lakog ─Ĺubreta 
Jednostavno usisavanje lakog otpada: Kärcher mašine za usisavanje lakog otpada se isti─Źu funkcionalnoš─çu i komfornim rukovanjem. Za opuške, liš─çe, zatvara─Źe i PET ambala┼żu.