Zatvori

JEUNESSE PROIZVODI

PODMLADITE se bez skalpela i obnovite MATIČNE ćelije sa Jeunesse proizvodima 


HIT U SVETU!

BREND Jeunesse Global

 

Osnovan u 2009-e godine od strane Američkih poslovnih ljudi, Jeunesse Global je predvodnik u segmentu tržišta za anti-aging sa najnovijim dostignućima iz kozmetičko - dermatološke nauke primenjene u zdravstvu, pomažući hiljadama ljudi da izgledaju i da se osećaju mnogo mlađim. Proizvodi funkcionišu na molekularnom-ćelijskom nivou, jačaju prirodne procesu u organizmu i time podstiču mehanizam podmlađivanja.

 

 PREDSTAVLJAMO

 SISTEM ZA PODMLAĐIVANJE

Junesse Global

Jeunesse® je iskombinovao revolucionaran prodor u nauci matičnih ćelija da bi promovisao mladalački način starenja na ćelijskom nivou sa svojom paletom proizvoda. Mi taj naš kompleks preparata zovemo Youth Enhancement System ili skraćeno Y.E.S. Sistem za prolongiranje mladosti. Naša tela su dizajnirana za optimalnu formu i funkciju. Problem je u tome što ga tretiramo tako loše da umesto da radi na maksimalnoj efikasnosti, bori se i provodi većinu našeg vremena da radi na trećinu ili još manje od onoga što je u stanju da postigne. Poput automobilskog motora koji pokušava da ide na tri cilindra umesto ne šest ili osam. Ali, ako sve dobro funkcioniše, ima više snage, brzine i izdržljivosti da ide dalje i brže uz manje napora.

Jeunesse ® linija preparata nije samo još jedna u nizu preparata za podmlađivanje i lepotu. Nudimo kopletnu lepezu preparata za ličnu negu i hranljivih materija za celu porodicu koju karakterišu najnovija dostignuća u nauci, koju nećete naći ni na jednom drugom mestu ili u proizvodu!

Youth Enhancement System ili skraćeno Y.E.S. je pažljivo razvijen da ukombinuje moćne prednosti u međusobni komplementarni i kohezioni sistem koji produžava mladost i zdravlje, funkcionišući na ćelijskom nivou. Kada se koristi zajedno, Y.E.S. proizvodi ciljaju direktno zdravlje naših ćelija da bi ih održali mladim i vitalnim.


Junesse proizvodi

Y.E.S. to čini na četiri načina: 

LUMINESCE ™ je razvijen od strane Dr Nathan Newman-a, plastičnog hirurga i istraživača svetskog renomea, koji stoji iza ove ekskluzivne tehnologije matičnih ćelija koje postižu neverovatne rezultate. Stem cell tehnologija - odrasle matične ćelije podržavaju našu prirodnu sposobnost tela da se obnovi i podmladi. Cela linija proizvoda LUMINESCE ™ je antialergijska, napravljena samo sa prirodnim sastojcima, ne sadrži veštačke boje, a dermatološki je odobren. Veoma bezbedan i potpuno prirodan način da se uspore znaci starenja na licu i telu.

REZERVE ™ je deliciozan preparat u gel formi, bogat antioksidantima poput resveratrola, antocijanina i esencijalnih masnih kiselina. REZERVE ™ je dizajniran da pruži podršku i zdravlje imunom sistemu, štiti ćelije od oksidativnog oštećenja i prevremenog starenja. Sa kombinovanim sastojcima koji takođe pomažu podršku poboljšanim kardiovaskularnim funkcijama i pomažu u održavanju zdravog nivoa holesterola, ovaj proizvod je dobitna kombinacija za svaku osobu!

FINITI ™ sadrži patentirani nutrijent (TA - 65 ® MD ) koji je klinički dokazan, prirodno i bezbedno poboljšava enzime telomerase koja naša tela koriste za produživanje skraćenih telomera, prolongirajući životni ciklus naših ćelija. Hiljade studija je dokazalo vezu između kratkih telomera i prirodnog procesa starenja ćelija. Naravno, ništa ne može da zaustavi starenje koji je prirodan proces, ali zdrave ćelije čine zdrave unutrašnje organe i celo telo. U zdravom telu je i zdrav duh naravno. Zdravi sistemi našeg tela utiču direktno i na naše mentalno zdravlje. Čini nas srećnim, vitalnijim i mladalačkim. Jeunesse ® poseduje ekskluzivni i jedinstven patent u svetu, i distribuciju prava na jedan od svojih ključnih sastojaka, TA - 65 ®.  Moćna kombinacija FINITI antioksidanata neutrališe štetne slobodne radikale, toksine i radi na zaštiti i održavanju naših DNK lanca, matičnih ćelija, i samih telomera. FINITI ™ poseduje hranljive materije koje pomažu da se matične ćelije našeg tela održe mlađim. FINITI ™ je neverovatan novi dodatak liniji preparata Jeunesse ®. Na hiljade muškaraca i žena su već prijavili pozitivne rezultate u mnogim oblastima, uključujući: povećani nivo energije, izdržljivost, poboljšan san, poboljšanja vezanim za zglobove, seksualnu vitalnost, bolje raspoloženje, zdrave kosti, bolje funkcije imunološkog sistema, čak i poboljšanje vida.